duminică, 24 iulie 2011

Particula divină aduce sfârşitul lumii...

     Cel mai mare accelerator de particule construit vreodată Large Hadron Collider (LHC) a fost pus în funcţie de câteva ori, dar de fiecare dată fără rezultate. Experimentele s-au efectuat în fiecare an începând cu 2008. Abia în 2018 fizicienii au ajuns la marea descoperire particula divină, sau ştiinţific Bosonul Higgs.
    Din păcat, efectele nu au fost cele aşteptate, ba mai mult aşa-zisul Bin-Bang a distrus Europa. Astfel, la 18 august 2018 s-a produs o enormă catastrofă prin crearea găurilor negre, centrul acestora constituindu-l Munţii Alpi. Timp de trei ani, savanţii de pe celelalte continente au încercat salvarea Pământului, dar fără un succes total. Totuşi meritul lor este că au micşorat creşterea găurilor negre până la 1 km anual.
     Aşadar, în prezent (2025), Europa, Asia şi jumătate din Africa au dispărut de pe faţa Pământului. Continentele americane şi Astralia sunt suprapopulate, iar Antarctida este luată cu asalt de oameni, care se adaptează la groaznicele condiţii. Prognozele arată că fără o soluţie ştiinţifică de nimicire a găurilor negre, Pământul va dispărea în 20 de ani.

     !!! Experimentele ştiinţifice distrug Pământul !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu